Täydennämme uuden verkkokauppamme valikoimaa jatkuvasti!

Tietoa Jalkineliike Stellasta

Jalkineliike Stella on laadukkaisiin kenkiin erikoistunut kenkäkauppa, joka sijaitsee Turun keskustassa Humalistonkadulla.

Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua

Tiia Vaaksjoki, Jalkineliike Stellan omistaja, on jalkaongelmiin erikoistunut jalkojenhoitaja, ja on työskennellyt alalla yli kolmekymmentä vuotta. Tämä antaa hänelle laajan kokemuksen vaikeidenkin jalkaongelmien käsittelystä.

Tiia valitsee kengät asiakkaiden tarpeiden mukaan, ammattitaitoaan hyödyntäen, kiinnittäen huomiota paitsi ulkonäköön myös laatuun ja istuvuuteen.

Voit odottaa meiltä lämmintä, rehellistä ja asiantuntevaa palvelua. Liikkeemme on tunnettu erinomaisesta ja ammattitaitoisesta asiakaspalvelustaan.

Laadukkaat kengät vaativaankin jalkaan

Jalkineliike Stellassa jokainen asiakas kohdataan yksilönä, ja heidän toiveensa ja tarpeensa otetaan huomioon. Kaikki kenkien käyttäjät ovat tervetulleita tunnelmalliseen kenkäliikkeeseemme – lämpimästi tervetuloa!

Hyvät kengät, terve keho

Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat hyvin myös kävellessään. Hyvin istuvat kengät ja oikea tuki tekevät kävelystä helpompaa ja mukavampaa, olipa kyse sitten arkisista askareista tai juhlahetkistä.

Valikoimastamme löydät kengät aina leveään M-lestiin saakka. Monissa kenkämalleissamme on irrotettavat sisäpohjalliset, joten voit tarvittaessa vaihtaa niihin omat yksilölliset tukipohjallisesi.


Tutustu valikoimaamme ja tilaa itsellesi ihanat kengät, tai poikkea myymäläämme ostoksille! ♡

Lahjakortti